Wyrób ciężkich ciast z użyciem miksera

brak zdjęcia

Ilość punktów: 69 975
Strona dodana: 2019-09-09
Ilość wejść: INF

W kuchniach lokali gastronomicznych, gdzie często wykonuje się potrawy, z koniecznością wyrobu ciężkich ciast, na stałe do ich wyposażenia, powinien trafić nowej generacji mikser spiralny. Wielofazowe miksery o takim przeznaczeniu, z dzieżą wykonaną ze stali nierdzewnej, ułatwiającą utrzymanie optymalnego poziomu higieny, są stałym punktem w katalogu online hurtowni Galeria gastro, zainteresowanej świadczeniem usług sprzedażowych i doradczych na najwyższym poziomie. Przybliżany pod kątem funkcjonalności i budowy mikser spiralny, z przejrzystym przyciskiem start/stop oraz kilka prędkościami do wyboru, to doskonały wybór, nawet dla najbardziej wymagających zleceniodawców. Przygotowywanie ciasta na pierogi czy pizzę z takimi mikserami jest o wiele szybsze i prostsze, nie zajmuje ponadto uwagi pracowników kuchennych, którzy w tym czasie mogą oddawać się innym zajęciom. Dzieża z wysokogatunkowej stali nierdzewnej w tym sprzęcie do wyrobu ciężkich ciast może być ruchoma bądź przymocowywana na stałe.

portal walki © 2015s